Så galt kan det gå, hvis varmepumpeinstallatøren ikke har sine autorisationer i orden

Er dit fyr gået i stykker?, Varmepumpe så galt kan det gå, Dansk Varme ApS, www.danskvarme.dk

I dagens Danmark, hvor der er stor efterspørgsel på varmepumper, hører vi efterhånden også en del skrækhistorier, hvor husejere står uden varme i flere uger eller hvor man modtager kæmpe ekstraregninger – simpelthen fordi installatøren ikke vidste, hvad han lavede.

Derfor kan vi ikke understrege nok, hvor vigtigt det er at vælge en installatør, der er VE-godkendt og er medlem af TEKNIQ Kvalitet. Dansk Varme er VE-godkendt – læs om det her.

Det er kundens sikkerhed for, at installationsvirksomheden har alle autorisationer i orden og er helt opdateret på alle kurser.

Derudover er det også god sund fornuft at tjekke varmepumpeinstallatørens Trustpilot-side og øvrige referencer for at se, hvordan firmaet har behandlet andre kunder.

En luft til vand-varmepumpe er en større investering, så det er helt naturligt, at man som kunde ser efter installations-prisen. Men det er utroligt vigtigt også at kigge på erfaringen og fagligheden, for ellers kan du som kunde komme ud for, at du ender med en stor ekstraregning og et hus uden varme, som tilfældet her.

Det er netop derfor disse godkendelser foreligger – for at man som forbruger kan sikre sig bedst muligt, inden man indgår en aftale om installation af en luft til vand-varmepumpe, og for at man kan undgå at komme i kløerne på ‘lykkeriddere’, som Tekniq Arbejdsgiverne kalder dem i denne artikel.

Hos Dansk Varme er vi selvfølgelig VE-godkendte, vi har alle autorisationer i orden, vi har gode anmeldelser på Trustpilot, vi er autoriseret Mitsubishi-installatør, og sidst men ikke mindst, så har vi installeret varmepumper siden 2006.

Vil du gerne have et tilbud fra en seriøs og dygtig varmepumpeinstallatør? Så kan du få et tilbud og se hvor meget ud kan spare ved at klikke her og du kan læse om tre af vores luft-til-vand-favoritter, som er tilpasset det store, mellem og det mindre hus.

Er dit fyr gået i stykker?, Varmepumpe så galt kan det gå, Dansk Varme ApS, www.danskvarme.dk