Luft til vand varmepumpe

En luft til vand varmepumpe er en energieffektiv og miljøvenlig varmeløsning, som anvender energien fra udeluften til opvarmning af din boligs indeklima samt brugsvand. Sammenlignet med andre varmekilder som olie, gas og el, er en luft til vand varmepumpe en yderst priseffektiv varmeløsning, der kan reducere din varmeregning med helt op til 60%.

Overvejer du, om en varmepumpe er den rette løsning for dig, hjælper vi dig trygt igennem hele processen og sørger for kvalitetssikret rådgivning, montering og installering af den nye varmekilde i dit hjem.

Læs mere om det bedste løsningsforslag til dig
Luft til vand varmepumpe 150 m2, Dansk Varme ApS, www.danskvarme.dk

Sådan fungerer en luft til vand varmepumpe

En luft til vand varmepumpe fungerer ved at indhente og udnytte energien fra udeluften. Den effektive varmepumpe består af to dele. En udedel, der er placeret på ydersiden af huset og en indedel, der er placeret indvendigt i din bolig. 

Energien fra udeluften suges ind i kompressoren, der er placeret udenfor din bolig. Kompressoren hæver dernæst temperturen gennem komprimering af luftmængden og omdanner det til varmt vand. Varmepumpen er forbundet med centralvarmesystemet i din bolig, hvorfor det varme vand herefter føres indendørs og fordeles ud til radiator- og gulvvarmesystemet samt til brugsvandet.

Få et tilbud

En energi- og priseffektiv varmeløsning

En luft til vand varmepumpe er en yderst energi- og priseffektiv varmeløsning til dit hjem. Pumpen kan nemlig producere 3,5-5 gange så meget varmeenergi, som den anvender i el-energi. Samtidig anvendes vedvarende energi, i form af vand og luft, til at forsyne din bolig med varme hele året rundt, hvilket gør varmekilden til en af de mest miljøvenlige løsninger, du kan vælge. 

Konverterer du fra olie eller gas til den omtalte varmepumpe, kan du spare helt op til 60% på din varmeregning. Det gør den til et yderst priseffektivt, men også miljøvenligt, alternativ til de klassiske varmekilder, som typisk ses i mange danske hjem.

Luft til vand varmepumpe 150 m2, Dansk Varme ApS, www.danskvarme.dk

Fordele ved at skifte til en luft til vand varmepumpe

Nedenfor kan du se nogle af de væsentligste grunde til, hvorfor du bør overveje at skifte til en luft til vand varmepumpe.

Økonomisk opvarmningsform

En varmepumpe tjener hurtigt sig selv ind igen i form af de besparelser, du opnår på din varmeregning, når du anvender denne form for varmeløsning.

Et miljørigtigt valg

Varmekilden anvender vedvarende energi til opvarmning af din boligs indeklima samt brugsvand. Det gør den til et yderst bæredygtigt alternativ til varmekilder som olie og gas.

Allergivenlig opvarmning

Mange nye varmepumper er udstyret med et luftrensningssystem, der kan reducere forekomsten af partikler, virusser, bakterier og pollen med helt op til 99%. Det kan være en klar fordel for alle, men især, hvis nogen i husstanden har allergi.

Driftsikker og nem betjening

Når din luft til vand varmepumpe er installeret, er den yderst sikker i drift og kan fungere i mange år frem. Den kræver desuden et minimum af vedligeholdelse, hvorfor investeringen i løbet af blot et par år har tjent sig ind.

Så meget kan du spare

Som det fremgår ovenfor er der flere penge at spare på varmeregningen, hvis du skifter din varmekilde til de effektive pumper. Det skyldes, at pumpen anvender el langt mere energieffetivt end tilfældet er ved andre varmekilder. 

For hver 1 kWh en varmepumpe bruger, får du 4-5 kWh tilbage afhængigt af SCOP-værdien på varmepumpen. I praksis betyder det, at for hver 1 kr. du bruger i el, får du 4-5 kr. varme. Alt efter størrelsen på dit hjem kan du således opnå en årlig besparelse på op imod 4.000 kr. – 10.000 kr., hvis du udskifter din elvarme med en energieffektiv varmepumpe. Se også hvad Energistyrelsen skriver om varmepumper her.

Få et tilbud
Luft til vand varmepumpe 150 m2, Dansk Varme ApS, www.danskvarme.dk

Førende leverandør på Sjælland

Dansk Varme ApS er førende inden for varmepumper på Sjælland. Vi er specialister i energioptimering af dit hjem, hvorfor vi kan give dig det mest kosteffektive tilbud på en varmepumpeløsning til dit hjem. Har du spørgsmål eller ønsker du at modtage et uforpligtende tilbud, er du altid velkommen til at kontakte os.

Du kan også holde øje med vores Facebook, hvor vi løbende holder dig opdateret på de seneste nyheder inden for energirigtige varmeløsninger og dagligdagen hos Dansk Varme ApS. 

Gratis uforpligtende tilbud!

Giv os gerne et kald på tlf.nr. 70 26 70 16 eller klik på knappen nedenfor, og vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Ja tak, jeg vil gerne have et uforpligtende tilbud