Luft til vand varmepumpe test – opvarmning og pris

Hos Dansk Varme tilbyder vi energivenlige løsninger til opvarmning af din bolig, så læs med her i vores luft til vand varmepumpe test. Når det kommer til opvarmning af din bolig, så gør dig selv den tjeneste at investere i den rette varmekilde. Det kan sikre dig store, økonomiske besparelser samtidig med, at du ikke belaster miljøet.

Har du en luft til vand varmepumpe installeret i dit hjem eller på din arbejdsplads, kan du både sikre et godt opvarmet indeklima og brugsvand. Vi tilbyder et bredt sortiment af de bedste pumper på markedet, og derfor skal der nok være én, der falder i din smag og passer til dine behov. 

Vi tilbyder markedets førende varmepumpeproducenter, som Mitsubishi, Panasonic og Daikin. Vi har derfor foretaget en test for dig og hjælper dig hellere end gerne med kyndig vejledning.

Få et tilbud
Luft til vand varmepumpe test

Effektiv løsning til opvarmning

Der er god grund til at vælge netop en luft til vand varmepumpe. Denne varmekilde fungerer rigtig optimalt til opvarmning af hele din bolig og gør det, på både økonomisk og klimavenlig vis. En sådan pumpe udvinder varmen fra luften udefra og genererer et varmt indeklima og brugsvand, blot ved brug af naturens egne ressourcer.

Det er altså ikke blot en test værd, men en investering at få monteret en luft til vand varmepumpe. Der er mange andre sjovere fornøjelser at bruge sine penge på, end at betale dyre varmeregninger, og derfor håber vi, at denne test giver dig et indblik i, hvorfor du bør skifte til denne effektive løsning og sikre en god pris.

Hos Dansk Varme er vi eksperter i at rådføre vores kunder til den bedste varmeløsning, der passer til individuelle behov og ønsker. Vi hjælper dig gennem hele processen med alt fra rådgivning og dimensionering, installation, idriftsætning, teknisk support og service.

Når du køber en varmepumpe hos os, svinger vi gerne vejen forbi din bolig og beser dine forhold, så vi kan give dig effektiv og korrekt vejledning. Selve monteringen af din luft til vand varmepumpe tager desuden blot en enkelt dag, så det er meget nemt og enkelt.

Hos Energistyrelsen kan du læse mere om gode råd.

Få et tilbud

Fordele ved en luft til vand varmepumpe

Det taler næsten for dig selv, hvorfor du bør skifte til en driftsøkonomisk varmeløsning til din bolig, men vi vil gerne gøre dig opmærksom på alle de fordele, der er ved en luft til vand varmepumpe, så du på ingen måde er i tvivl og ikke selv behøver foretage alverdens test. 

  1. Du sikrer dig en vedvarende energikilde, da en luft til vand varmepumpe optager den varmeenergi, der findes i luften, og dette kan den gøre, uanset årstid og svingninger i temperaturer. Denne varmekilde er en energivenlig løsning, og du bidrager derfor til et bedre miljø ved at have denne type pumpe. 
  2. Da installering af denne type energikilde anses som værende et energisparende boligprojekt, der er miljøvenligt, kan du opnå støtte fra staten, hvilket blot gør denne løsning endnu mere fordelagtig. 
  3. Derudover kan du se frem til langt mere overkommelige priser, da denne varmekilde producerer 4kWh for hver enkelt kWh, den bruger. Derfor kan du opnå store besparelser og tjene investeringen hjem relativt hurtigt.
Se vores luft til vand varmepumper
Luft til vand varmepumpe test

Modtag professionel vejledning og rådgivning

Kontakt os allerede i dag, så vi kan få en snak om, hvordan vi bedst muligt hjælper dig på vej mod en energivenlig opvarmningsløsning i din bolig. Ring til os på telefon 70 26 20 16, og få et gratis og uforpligtende tilbud på din luft til vand varmepumpe. 

Vi ser frem til at høre fra dig og hjælpe med at besvare dine spørgsmål af en hver slags, både store og små, og finde den rette løsning sammen med dig. 

Kontakt os i dag

Gratis uforpligtende tilbud!

Giv os gerne et kald på tlf.nr. 70 26 70 16 eller klik på knappen nedenfor, og vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Ja tak, jeg vil gerne have et uforpligtende tilbud