Luft til vand varmepumpe Solrød

Hos Dansk Varme tilbyder vi varmepumper til dig, som ønsker et mere miljøvenligt og økonomisk alternativ. Har du f.eks. overvejet jordvarme som din opvarmningsform, så er en luft til vand varmepumpe et fornuftigt alternativ. I modsætning til et jordvarmeanlæg vil en varmepumpe nemlig ikke stille høje krav til hverken hus eller have.

Hvad er en luft til vand varmepumpe?

En luft til vand varmepumpe bruges til opvarmning både boligen og det varme vand, og udskifter man sit olie- eller gasfyr med en luft til vand varmepumpe, giver det store energibesparelser.

Hvis du ønsker at kende den præcise månedlige energibesparelsen, kan du tage en snak med din installatør, som kan beregne det for dig. Generelt, er det vigtigt at tage en snak med installatøren, så der tages højde for alle detaljer inden installationen. Hos Dansk Varme står vi gerne til rådighed med hjælp og vejligning ved køb af en luft til vand varmepumpe, og vi hjælper dig også med at montere og installere den efter købet.

Energitilskud og fradrag

Hvis du køber en luft til vand varmepumpe i Solrød, kan du tilligemed få energitilskud til installationen. Energitilskuddet er afhængig af, hvilke opvarmningskilde huset har i forvejen, hvor et skift fra oliefyr er højere end det er ved et gasfyr. Udover energitilskud er der mulighed for at få et håndværkerfradrag, som gives ved energibesparende opgaver.

Støjer en luft til vand varmepumpe?

Hos Dansk Varme tilbyder vi mange forskellige varmepumper, og du kan faktisk få en luft til vand varmepumpe, der næsten ikke kan høres. Faktisk kan du få varmepumper med et lydniveau på helt ned til 43 db, hvilket svarer til det samme lydniveau, som en lydsvag emhætte.

Placering af varmepumpe

Vi anbefaler altid, at du placerer din varmepumpe udenfor på husets ydervæg. Du kan med fordel montere varmepumpen et stykke over jorden med et solidt vægbeslag, da det er den mest optimale placering. Her har varmepumpen nemlig ikke kontakt med jorden, og kan derfor nemmere rengøres og vedligeholdes. Hvis varmepumpen placeres på jorden, risikerer du at den kommer i længerevarende kontakt med vand og mudder, hvilket kan skabe problemer med utætte og rustne rør i længden.

Kontakt Dansk Varme i Solrød

Uanset om du er privatkunde eller erhvervsdrivende i Solrød, vil vi gerne hjælpe dig med at skabe forandringer både i form af vedvarende og miljøvenlig energi samt en billigere varmeregning. Vi henvender os til alle på Sjælland, og vi tager os af alle installationer såvel store som små. Så kontakt os allerede i dag  på telefon 70 26 70 16 og få et uforpligtende tilbud på en varmepumpe.

Gratis uforpligtende tilbud!

Giv os gerne et kald på tlf.nr. 70 26 70 16 eller klik på knappen nedenfor, og vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Ja tak, jeg vil gerne have et uforpligtende tilbud