Luft til vand varmepumpe 150 m2 – Find din optimale løsning

Det er vigtigt at finde den mest optimale løsning, når det drejer sig om opvarmning af sin bolig, og et godt bud kunne være en luft til vand varmepumpe 150 m2 eller 200m2. Størrelsen på din bolig har indflydelse på, hvilken du skal vælge, og det vil vi gøre dig lidt klogere på, hvis du læser med.

Få et tilbud
Luft til vand varmepumpe 150 m2, Dansk Varme ApS, www.danskvarme.dk

Find ud af hvilken luft til vand varmepumpe du skal vælge

En luft til vand varmepumpe 150 m2 egner sig især godt til en bolig på en størrelse på ca. 150 m2, men hvis din bolig er mellem 180 og 200m2, så er det bedre med en pumpe i en større kaliber.

Udover størrelsen på din bolig, kan der også være andre faktorer, som kan være afgørende for, hvilken løsning du skal vælge. Det kan eksempelvis være, hvor gammel din bolig er, og hvor god en isolering, der er i boligen.

Hvis boligen har en god isoleringsevne, vil den kræve mindre effekt fra varmepumpen, så jo bedre isolering, jo mindre effekt. Selvom vi kan give dig en fornemmelse af, hvilken løsning der egner sig bedst til din bolig, så kræver det professionel rådgivning at afgøre helt præcist, hvor stor pumpen bør være.

En professionel rådgivning gøres for at sikre den størst mulige besparelse på din varmeregning, og derfor anbefaler vi at du får kyndig vejledning. Det vil vi hellere end gerne hjælpe dig med, så tøv ikke med at tage kontakt til os og få mulighed for besparelser og et energitilskud.

Få et tilbud

Fordele ved denne løsning

En luft til vand varmepumpe 200m2 eller 150 m2 er til dig, der ønsker en grønnere energikilde til at opvarme elementerne i din bolig eller virksomhed. Det er en ideel løsning, hvis du skifter fra gas, olie eller træpillefyr, da du kan spare helt op til 50% på din varmeregning ved denne udskiftning.

Det er en langsigtet investering, der kan betale dig. Du vil have mulighed for at betale den tilbage indenfor en overkommelig årrække på blot 3-6 år – alt efter individuelle faktorer.

Du kan få et tilbud fra dansk varme ved at indtaste dine oplysninger, hvorefter vi kontakter dig og tager en snak om dine muligheder. Derefter kommer vi ud, besøger din bolig eller virksomhed og monterer varmepumpen på blot én enkelt dag, såfremt du takker ja til tilbuddet.

Se vores luft til vand varmepumper
Luft til vand varmepumpe 150 m2

Få energibesparende varmeløsninger hos Dansk Varme

Hos Dansk Varme tilbyder vi energibesparende varmeløsninger til private og virksomheder, gennem de førende producenter indenfor luft til vand varmepumpe 150 m2 eller 200m2 og meget mere.

Vi har mange års erfaring med installation og rådgivning, og vi har allerede hjulpet flere tusinde danske familier og virksomheder med miljøvenlige løsninger. Vores løsninger er både godt for miljøet og for din pengepung.

Vi foretager altid nøje beregninger, som sikrer vores kunder den størst mulige besparelse på varmeregningen med de bedste produkter på markedet. Besparelsen kommer selvfølglig an på størrelsen på din familie eller virksomhed og jeres forbrug. Du kan læse meget mere om fordele ved en varmepumpe her på vores side.

Man kan blandt andet hos Energistyrelsen læse mere om hvorfor det er en god idé med denne form for energiløsning til hjemmet.

Kontakt os i dag

Gratis uforpligtende tilbud!

Giv os gerne et kald på tlf.nr. 70 26 70 16 eller klik på knappen nedenfor, og vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Ja tak, jeg vil gerne have et uforpligtende tilbud