Indeklima

familie inde i stuen

FÅ ET BEDRE INDEKLIMA MED EN VARMEPUMPE

Installering af en varmepumpe er ikke kun godt for pengepungen og miljøet – ved at vælge en luft til luft varmepumpe kan I også skabe et behageligt og sundt indeklima. Her på siden kan du læse nærmere om, hvordan disse varmepumper er med til at skabe et godt indeklima:

Varmepumper sikrer god cirkulation og luftfiltrering

Varmepumpen sørger for at cirkulere den opvarmede luft rundt i huset på en behagelig måde, så du ikke oplever træk. Mange af vores varmepumper har desuden et indbygget filter, således at støv, røg og pollen automatisk bliver filtreret væk fra luften ved hjælp af den naturlige cirkulation gennem varmepumpen. Alle i familien får således et sundere indeklima, idet luften renses for mange af de partikler som familien dagligt går og indånder. Har nogle af dine familiemedlemmer desuden astma eller allergier, vil de have særlig stor gavn af varmepumpens luftrensende effekt. Det gælder både i foråret og om sommeren, hvor der er meget pollenstøv i luften, men i høj grad også om efteråret og vinteren, hvor man let kan glemme at lufte nok ud i huset.

Fugtregulerende varmepumper mindsker risikoen for skimmelsvamp

Luft til luft varmepumper trækker hele tiden den gamle luft ud af huset og pumper ny og opvarmet luft ind igen. Derved udskiftes luften konstant i hjemmet, hvilket er særlig godt i huse, der har svært ved at komme af med fugten. Dette mindsker sandsynligheden for skimmelsvamp og lignende, og du behøver desuden ikke at lufte ud i samme omfang, som du tidligere har gjort. Vi er blevet anmeldt i guides og test, hvor vores modeller af varmepumper gør det bedst.

Varmepumper med aircondition/klimakøl

Hos Dansk Varme ApS har du mulighed for at købe en varmepumpe med klimakøl således at du, foruden at opvarme din bolig, også kan nedkøle den. Aircondition skaber et godt indeklima, og det er derfor et utrolig godt supplement til din luft til luft varmepumpe.

  • Effektivt luftrensningssystem
  • Mindsker risikoen for astma og allergi
  • Opnå et behageligt og sundt indeklima
  • Forhindrer fugt og skimmelsvamp
  • Få store besparelser på varmeregningen

Ønsker du at få et godt tilbud på en varmepumpe med klimaanlæg, eller en af vores øvrige varmepumper med høj ydeevne? Så skriv dig endelig op i nedenstående boks og bliv kontaktet hurtigst muligt med et uforpligtende tilbud.

Gratis uforpligtende tilbud!

Giv os gerne et kald på tlf.nr. 70 26 70 16 eller klik på knappen nedenfor, og vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Ja tak, jeg vil gerne have et uforpligtende tilbud