Godkendt Klimaaftale dikterer: “Alle olie- og gasfyr skal væk”

Ecodan - Europas foretrukne løsning til at opvarme vand

Et bredt flertal i Folketinget er netop blevet enige en indholdet i klimaaftalen – og der er godt nyt for miljøet.

I alt betyder aftalen (sammen med klimaftalen for affald) nemlig Co2-reduktioner på 3,4 mio. tons i 2030. Det er meget ambitiøst men kan godt lade sig gøre, mener regeringen.

For de 460.000 husstande i Danmark, der stadig har et olie- eller gasfyr betyder det også, at der nu skal kigges på alternative varmekilder. For det er regeringens plan, at alle disse skal udskiftes med en grønnere løsning, f.eks. en varmepumpe eller fjernvarme, hvor det er muligt.

For at gøre det mere attraktivt at skifte varmekilde indeholder klimaaftalen bl.a. et løfte om endnu billigere strøm til drift af varmepumper. Derudover vil der også gives et tilskud til skiftet, men hvornår dette evt. påbegyndes, vides desværre ikke. Vi vil derfor ikke anbefale at afvente et udspil omkring dette, men i stedet skifte over over hurtigt muligt og opnå den store besparelse på varmeregningen allerede nu.

Gratis uforpligtende tilbud!

Giv os gerne et kald på tlf.nr. 70 26 70 16 eller klik på knappen nedenfor, og vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Ja tak, jeg vil gerne have et uforpligtende tilbud

Eksempel på besparelse

Hvis du skifter fra et oliefyr til en luft til vand-varmepumpe sparer du typisk 60% på din årlige varmeregning.

Bruger du 25.000 kr. årligt på dit olie- eller gasfyr, kan du altså spare omkring 15.000 kr. hvert eneste år.

Dermed er investeringen i varmepumpen tjent hjem allerede efter få år.

Kontakt os nu
luft til vand varmepumpe, Dansk Varme ApS, www.danskvarme.dk, Dansk varme, Varmepumper, Mitsubishi varmepumpe, Charlotte