Få et tilbud på en luft til vand varmepumpe

Ønsker du at få et gratis og uforpligtende tilbud på, hvad det vil koste at installere en luft til vand varmepumpe i din bolig? Så skal du blot udfylde nedenstående formular, hvorefter du indenfor 24 timer vil blive kontaktet med et tilbud på den mest kosteffektive varmepumpeløsning for dig. Du er også velkommen til at ringe til os på tlf. 70 26 70 16.

Hos Dansk Varme ApS giver vi dig professionel vejledning og rådgivning ift. effektivitet, energimærke og besparelser på varmepumper. Vi har et stort sortiment af luft til vand varmepumper, som passer til forskellige typer boliger og behov, og vi har et stort fokus på altid at anbefale de mest energivenlige og besparende løsninger.

Gratis uforpligtende tilbud!

Giv os gerne et kald på tlf.nr. 70 26 70 16 eller klik på knappen nedenfor, og vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Ja tak, jeg vil gerne have et uforpligtende tilbud
Rådgivning og dimensionering

Vi hjælper dig i hele processen

Når du vælger Dansk Varme ApS som samarbejdspartner, har du en sikkerhed gennem hele processen.

Vi hjælper dig nemlig med alt – lige fra valg af den rette varmepumpe til idriftsætning og efterfølgende support og service.

Læs om processen her

Spar op til 60% på din varmeregning

Du kan spare mange penge ved at udskifte din nuværende energiløsning til en luft-til-vand varmepumpe.

Få et bedre indeklima

Med en luft-til-vand varmepumpe får du et bedre og sundere indeklima i din bolig.

Tjent hjem på 1-6 år

En luft-til-vand varmepumpe har en levetid på 20 år og vil typisk være tjent hjem efter 1-6 år. Beregn din besparelse her.

Skån miljøet

En luft-til-vand varmepumpe er et miljøvenligt alternativ til elvarme, oliegas eller naturgas.

Luft til vand varmepumper fra Panasonic, Daikin og Mitsubishi

Kunne du tænke dig at spare penge på din varmeregning, så er en luft til vand varmepumpe fra førende producenter som Panasonic, Daikin og Mitsubishi både et økonomisk, energibesparende og grønt alternativ til din nuværende varmeløsning.

I private hjem, sommerhuse og erhvervsbygninger, som anvender elvarme, oliegas eller naturgas, er der store besparelser at hente ved at skifte til en luft til vand varmepumpe, blandt andet fordi varmepumpen stort set passer sig selv efter installationen.

En luft til vand varmepumpe er også et fornuftigt alternativ, hvis du f.eks. har overvejet jordvarme som din opvarmningsform. I modsætning til et jordvarmeanlæg vil en varmepumpe nemlig ikke stille høje krav til hverken hus eller have.

I mange tilfælde vil en luft til vand varmepumpe desuden være den bedste investering, da den modsat luft til luft varmepumpen både kan bruges til opvarmning af rum og brugsvand, hvor en luft til luft varmepumpe kun opvarmer rummet.

Hvordan fungerer en luft til vand varmepumpe?

En luft til vand varmepumpe fungerer ved at den udnytter den varmeenergi, der findes i luften, og omsætter energien til vand, som herefter føres videre til varmtvandsbeholderen.

Det opvarmede vand ledes derefter videre til radiatorerne i huset som så opvarmer hus og brugsvand.

Det eneste det kræver for at holde en luft til vand varmepumpe kørende er luft og el. I forhold til el-opvarmet huse og huse med olie- og gasfyr, bruger en luft til vand varmepumpe meget lidt strøm, hvorfor det er en attraktiv økonomisk løsning.

LÆS OM ALLE FORDELENE

Med en luft til vand varmepumpe kan du spare op til 60% på varmeregningen

En luft til vand varmepumpe har en høj virkningsgrad og er en energivenlig erstatning for både elvarme, olie- og gasfyr. Luft til vand varmepumpen producerer 4 kWh for hver kWh strøm den bruger. Hvis du skifter fra elvarme, naturgas eller oliefyr til en luft til vand varmepumpe, kan du spare helt op til 60% på din nuværende varmeregning.

Bor du f.eks. i et parcelhus på 130 m2, som bruger 2.400 liter olie om året, kan du spare op til 18.320 kr. om året ifølge Dansk Energistyrelse. En ældre oliekedel har en virkningsgrad på 75%, hvorimod nye varmepumper har en virkningsgrad på 10 kW og har en normal effektfaktor på 3 kW.

BEREGN DIN BESPARELSE

Se familien Espersens besparelse ved montering af varmepumpe

LÆS HELE REFERENCEN HER
Varmepumpe besparelse

Er en varmepumpeløsning noget for dig?

Hvis du overvejer, hvorvidt en varmepumpeløsning er noget for dig, så er der flere faktorer, som du bør tage højde for. Men bruger du udelukkende elvarme eller har du et olie-, pille- eller gasfyr, så vil en luft til vand varmepumpe være en utrolig energieffektiv løsning, hvor du kan spare over halvdelen af din nuværende varmeregning.

Frem for alt er det en god idé at vælge luft til vand varmepumpe ud fra dit opvarmningsbehov og boligtype. Her er det vigtigt at dit hus er tæt for at kunne udnytte den fulde kapacitet af varmepumpen. Især bør dit loft være godt isoleret inden du installerer en varmepumpe, så den forbliver billig i drift.

Der er flere attraktive fordele ved at investere i en luft til vand varmepumpe. Blandt andet udvinder en varmepumpe energien fra udeluften på en økonomisk og klimavenlig måde, hvorfor du på samme tid kan opnå besparelser og passe bedre på miljøet. Med en luft til vand varmepumpe er du ligeledes sikker på altid at have en stabil varmekilde, da driftssikkerheden er stor og ikke kræver daglig vedligeholdelse.

Opnå attraktive fordele såsom

Stor økonomisk besparelse

Driftssikker og nem at betjene

 Kan kobles på gulvvarme og radiatorer

Mulighed for at etablere fjernstyring

Kræver kun luft og el for at køre

Mindsker dit CO2–udslip med op til 40%

Opnår energiforbedringer, der øger værdien af din bolig

Er en luft til vand varmepumpe det rigtige valg?

Er du i tvivl om, hvorvidt du skal vælge en luft til luft varmepumpe eller en luft til vand varmepumpe, så er det vigtigt at tage arealets størrelse i betragtning. En luft til vand varmepumpe har nemlig en lang større rækkevidde i forhold til luft til luft varmepumper, som mere er egnet til fritids- og sommerhuse. Fordelen ved luft til vand varmepumpen er, at du også kan varme dit brugsvand samtidig med opvarmning af din bolig, og er derved en mere attraktiv og økonomisk løsning for helårshuse.

Vi forhandler de mest energieffektive luft til vand varmepumper fra førende producenter som Mitsubichi, Panasonic og Daikin, hvorfor du altid kan være sikker på højeste kvalitet, når du henvender dig til os. Derfor kan du også altid spørge os til råds i dit valg af varmepumpe, så du ender med den helt rette varmepumpe, som passer bedst til din bolig.

LÆS MERE OM VARMEPUMPER

Støjer en luft til vand varmepumpe?

I dag kan du få luft til vand varmepumper som er meget lydsvage. Faktisk kan du få varmepumper med et lydniveau på helt ned til 43 db, hvilket svarer til samme lydniveau, som en lydsvag emhætte. Til gengæld er varmepumpens indendørsdel helt lydløs, så her behøver du ikke være bekymret for støjgener, hvis du vælger en af de nye generationer af varmepumper.

Placering af varmepumpe

Vi anbefaler altid at du placerer din varmepumpe udenfor på husets ydervæg. Du kan med fordel montere varmepumpen et stykke over jorden med et solidt vægbeslag, da det er den mest optimale placering. Her har varmepumpen nemlig ikke kontakt med jorden og kan derfor nemmere rengøres og vedligeholdes.
At placere en luft til vand varmepumpe på jorden er meget upraktisk, da du således ikke har mulighed for at vedligeholde og rengøre under varmepumpen. Samtidig kan varmepumpen, hvis den placeres på jorden, risikere at komme i længerevarende kontakt med vand og mudder. Dette kan i længden skabe problemer med utætte og rustne rør.

Installation af varmepumpe skal altid udføres af en autoriseret installatør

Det er ikke lovligt selv at foretage installationen af en varmepumpe. Hvis du vil være helt sikker på, at du får den rigtige løsning, der passer bedst til din bolig, bør du altid få installationen udført af en autoriseret installatør. Hos Dansk Varme kan vores autoriserede installatører gennemgå din bolig og give professionel rådgivning om den mest besparende og effektive varmepumpeløsning, som matcher dine ønsker og behov.

INSTALLATION
Varmepumper til erhverv, industri og boligforeninger

Hvad koster en luft til vand varmepumpe?

Hvad en luft til vand varmepumpe koster afhænger af flere faktorer. F.eks. skal der tages højde for størrelsen og typen af din bolig, ydeevnen af varmepumpen, hvilken type varmepumpe der skal installeres, og hvor omfattende installationen er i forhold til placering og opsætning. Har du f.eks. et stort hus, vil det kræve en varmepumpe, som kan levere nok kapacitet til hele boligen. Så jo større effekt der kræves, jo større vil prisen oftest være.
Priserne inklusive installation ligger på ca. 70.000 – 150.000 kr. Selvom det er en stor investering at udskifte din nuværende varmekilde til en varmepumpe, så er den normal tjent hjem indenfor en 1-6 års periode. Til gengæld har din varmepumpe en levetid på ca. 20 år og hvis du har et stort hus, vil du typisk opnå en større besparelse, hvorfor din investering tjener sig endnu hurtigere ind.

BEREGN DIN BESPARELSE

Gratis uforpligtende tilbud!

Giv os gerne et kald på tlf.nr. 70 26 70 16 eller klik på knappen nedenfor, og vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Ja tak, jeg vil gerne have et uforpligtende tilbud

Leje af luft til vand varmepumpe – fra leje til eje

En luft til vand varmepumpeløsning kan for manges vedkommende være en stor investering. Vi tilbyder derfor, at du kan leje din luft til vand varmepumpe hos Dansk Varme. Med en lejekontrakt slipper du således for det høje startbeløb, og betaler i stedet et mindre beløb hver måned, som naturligvis er inklusiv installation og vedligeholdelse. Når din lejekontrakt ophører hos Dansk Varme ApS, overgår ejerskabet af varmepumpen til dig, uden yderligere omkostninger.

LEJ EN VARMEPUMPE

Få finansiering til din varmepumpe

Det kan som sagt være en stor økonomisk udgift for mange at investere i en luft til vand varmepumpe. Derfor tilbyder vi hos Dansk Varme ApS, foruden muligheden for at leje en varmepumpe, hjælp til en enkel og attraktiv finansiering af din varmepumpe i samarbejde med SPAREXPRES.

SE DINE LÅNEMULIGHEDER

Få finansiering til din varmepumpe

Det kan som sagt være en stor økonomisk udgift for mange at investere i en luft til vand varmepumpe. Derfor tilbyder vi hos Dansk Varme ApS, foruden muligheden for at leje en varmepumpe, hjælp til en enkel og attraktiv finansiering af din varmepumpe i samarbejde med SPAREXPRES.

Vælger du at finansiere dit køb med et 1 års rentefrit lån, betyder det at:

  • Du betaler et oprettelsesgebyr på 5% af lånebeløbet på min. 600 kr.
  • Du betaler en fast månedlig ydelse
  • Du betaler et månedsgebyr på 25 kr.
  • Det er hurtigt, nemt og overskueligt!
Standardomkostningsinformation1 års rentefri
Kreditbeløb20.000 kr.
Løbetid12 mdr.
Ydelse1.775 kr.
Særlige vilkårKun over 12 mdr.
Samlede kreditomkostninger1.300 kr.
Samlede tilbagebetalt21.300
Månedsgebyr25 k
Årlig debitorrente0,00 %
ÅOP12,4 %
LånebeløbRentefrit lån 12 mdr
5.000 kr.492 kr.
10.000 kr.909 kr.
15.000 kr.1.338 kr.
20.000 kr.1.775 kr.

Ovenstående ydelser er vejledende, idet de forudsætter, at der er 30 dage mellem lånets udbetaling og betaling af første ydelse. Måneds- og oprettelsesgebyr er indregnet i den månedlige ydelse. Endvidere forudsættes betaling via BS.

StandardomkostningsinformationBolig- og energilån
Kreditbeløb80.000 kr.
Løbetid96 mdr.
Ydelse1.175 kr.
Særlige vilkår:
Samlede kreditomkostninger32.790 kr.
Samlede beløb, der betales til SPARXPRES112.790
Månedsgebyr15 kr.
Årlig variabel debitorrente7,96 %
ÅOP9,50 %

Der forudsættes betaling via BS

Energitilskud – Få tilskud til din varmepumpe

Energitilskud er et økonomisk tilskud fra energistyrelsens energipulje, som giver et skattefrit tilskud ved energirenovering af din bolig. Tilskuddet gives for at reducere Co2 udledning i Danmark, så hvis du skifter din nuværende varmekilde ud med en luft til vand varmepumpen, kan du opnå et energitilskud til din varmepumpe på helt op til 10.000 kr.

Få kyndig vejledning af professionelle

Kontakt os gerne, hvis du har brug for professionel vejledning, vil høre nærmere om priser og valg af varmepumpe eller hvis du ønsker et uforpligtende tilbud på en luft til vand varmepumpe. Vi yder altid ekspertrådgivning, så du kan være helt sikker på at ende med den rigtige løsning til netop dit behov.