luft til vand varmepumpe, Dansk Varme ApS, www.danskvarme.dk, Dansk varme, Varmepumper, Mitsubishi varmepumpe, Charlotte

“For første gang har vi fået ordentlig varme på første sal.”

– Charlotte Mose

Charlotte sparede 76% på sin varmeregning – og fik endelig varmen på første sal – med en Mitsubishi varmepumpe fra Dansk Varme

Charlotte Mose fra Korsør valgte i 2018 at skifte sit gamle gasfyr ud med en Mitsubishi Ecodan Silent – SW75. Dels for at spare penge, men også for at skåne miljøet. Anlægget blev installeret af Dansk Varme, og Charlotte har på intet tidspunkt fortrudt beslutningen. For som hun siger:

“Vores gamle gasfyr havde virkelig udtjent sin pligt, og da beslutningen var taget om at skifte til en varmepumpe, fandt jeg Dansk Varme på nettet. De virkede troværdige – og var det også. Kommunikation og service var i top, installationen gik hurtigt, og vi har nu haft varmepumpen kørende i halvandet års tid. Og for første gang har vi fået ordentlig varme på første sal. Derudover har udskiftningen givet en rigtig god økonomisk besparelse.”

Overraskende støjsvag

En Ecodan Silent SW75 fra Mitsubishi blev nemt og bekvemt koblet på de eksisterende radiatorer og gulvvarmeslanger i Charlottes hjem, og varmepumpen producerer nu al den varme og varmt vand, der er brug for; selv når det fryser 10 grader udenfor. Og så er den støjsvag. Langt mere, end Charlotte havde turdet håbe, for som hun påpeger, registrerer hun aldrig støj, når udedelen kører.

Så meget sparede Charlotte

Anskaffelsesprisen for varmepumpen, inkl. montering og opstart, var i Charlottes tilfælde 73.400 kr. Derudover har hun tilkøbt en trådløs rumtermostat, som sikrer den optimale komfort i huset til en pris på 3.995 kr.

Hvis man sammenligner Charlotte Moses energiopgørelser fra før og efter skiftet til varmepumpen, står det hurtigt klart, at den økonomiske besparelse er betydelig.

Opgørelse (sammenligning af 2017 og 2019):

Anskaffelsespris inkl. installation efter fradrag af diverse tilskud: kr. 73.400,-

Sparet gas: 21.321

Strøm til drift: 5.130

Årlig besparelse: 16.191

Charlotte har altså sparet 76% årligt på sin varmeregning og dermed er investeringen i anlægget allerede betalt hjem på kun 4½ år.

Gratis uforpligtende tilbud!

Giv os gerne et kald på tlf.nr. 70 26 70 16 eller klik på knappen nedenfor, og vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Ja tak, jeg vil gerne have et uforpligtende tilbud