Luft til vand varmepumpe Brøndby

Hos Dansk Varme tilbyder vi private og virksomheder energibesparende varmeløsninger. Vi har installeret over 500 luft til vand-varmepumper, og derfor kan vi helt sikkert også rådgive og hjælpe dig med en luft til vand-varmepumpe i Brøndby. 

Hvad er en luft til vand varmepumpe?

En luft til vand-varmepumpe opvarmer både boligen og det varme vand. I private hjem, sommerhus og erhvervsbygninger, der anvender elvarme, oliegas eller naturgas, ville der være store besparelser ved at skifte til en luft til vand-varmepumpe. Vi fører luft til vand varmepumper fra Panasonic, Daikin og Mitsubishi, som er både et økonomisk, energibesparende og grønt alternativ til din nuværende varmeløsning, da varmepumpen stort set passer dig selv efter installationen. 

Serviceaftale 

Inden du køber din luft til vand varmepumpe skal du vide, at alle varmepumper har et lovkrav om årligt eftersyn. Hvis du køber en varmepumpe hos os, så tilbyder vi både service og 5 års garanti på varmepumpen samt 10 års garanti på beholderen, så du sikre mest muligt glæde af den og samtidig får den største besparelse på din varmregning. Ligeledes tilbyder vi at installere dine varmepumpe for dig, så den bliver sat korrekt op og fungerer som den skal. 

Tilskud og fradrag

Fordelen ved at købe en varmepumpe er, at du kan få energitilskud til installationen, og mulighed for at få håndværkerfradrag, som gives til energibesparende opgaver. 

Dansk Varme ApS er VE-godkendte hos Energistyrelsen.

luft til vand varmepumpe Brøndby

Finansiering af varmepumpe 

Det kan være svært for en del mennesker, at finde penge til en varmepumpe. Men der skal du vide, at med den store energibesparelse vil en varmepumpe i mange tilfælde kunne finansiere sig selv. Energibesparelsen vil ofte ligge et sted mellem 50% og 80%, og med denne besparelse kan du dække afdraget på din finansiering. Derfor vil en varmepumpe typisk være tilbagebetalt efter 6-10 år.

Læs om Panasonic luft til vand varmepumpe her.

Kontakt Dansk Varme i Brøndby

Uanset om du er privatkunde eller erhvervsdrivende i Brøndby, vil vi gerne hjælpe dig med at skabe forandringer både i form af vedvarende og miljøvenlig energi samt en billigere varmeregning. Vi henvender os til alle på Sjælland, og vi tager os af alle installationer såvel store som små. Så kontakt os allerede i dag på telefon 70 26 70 16 og få et uforpligtende tilbud på en varmepumpe. 

Gratis uforpligtende tilbud!

Giv os gerne et kald på tlf.nr. 70 26 70 16 eller klik på knappen nedenfor, og vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Ja tak, jeg vil gerne have et uforpligtende tilbud