Geodan – et komplet jordvarmeanlæg

De mange smarte funktioner gør Geodan til et komplet jordvarmeanlæg. Dels er både vægt og højde meget lav, hvilket gør installationen nem, og dels har anlægget nye teknologier som fx adaptiv jordslangestyring, inverter-teknologi, WiFi og Smartgrid, som gør brugen nemmere. Derudover besidder anlægget et af markedets laveste støjniveauer. Og skulle det ikke være nok, så bruger Geodan også R32 som kølemiddel, hvilket betyder, at det både er energieffektivt (energiklasse A+++) og miljøvenligt. 

Geodan er godkendt i henhold til BBR-krav til nybyggeri.

Download brochure:

Gratis uforpligtende tilbud!

Giv os gerne et kald på tlf.nr. 70 26 70 16 eller klik på knappen nedenfor, og vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Ja tak, jeg vil gerne have et uforpligtende tilbud

Geodans fordele:

  • Højeste energiklasse; A+++
  • Miljøvenligt og energibesparende kølemiddel (R32)
  • Automatisk justering ift. jordslanger
  • Moduldesign for nem transport og installation
  • Lav højde og vægt, perfekt til små rum
  • Opfylder BBR-krav til nybyggeri
Fordele ved Geodan jordvarmeanlæg

I toppen af energiklassen

I forhold til energiklasse ligger Geodan på A+++ for varme og A+ for varmt vand, hvilket betyder, at den udover at være en særdeles energieffektiv geotermisk varmepumpe også er en særdeles god investering – både for miljøet og din privatøkonomi.

Varmepumpen helt uden miljøpåvirkning

GWP-værdien (Global Warming Potential) for et kølemiddel beskriver, hvor stor en skadelig miljøpåvirkning det pågældende kølemiddel har på den globale opvarmning over en periode på 100 år – og her ligger Ecodan CO2 helt i top med en GWP-værdi på 1. Det betyder, at der her er tale om et produkt helt uden miljøpåvirkning.

Geodan - slange i jorden

Adaptiv jordslange-kontrol

Geodan er udstyret med adaptiv jordslange-kontrol, hvilket betyder, at et skift fra en ældre geotermisk varmepumpe er nemt, da den automatisk tilpasser sig eksisterende eller nye jordslanger for at minimere risikoen for at få frost i jorden. Den reducerer med andre ord den maksimale frekvens, hvis temperaturen nærmer sig frysepunktet omkring slangerne.

R32 kølemiddel

Geodan anvender det miljøvenlige kølemiddel R32, som har mange fordele: Dels giver det et lavt CO2-aftryk, dels er det let at genanvende, og dels har det en høj kølekapacitet og varmeledningsevne. Desuden giver R32 også høj effektivitet og varmekapacitet ved lave omgivelsestemperaturer.

Lydløs varme

Mitsubishi Electrics varmepumper er generelt konstrueret med fokus på at levere det bedst mulige indeklima med så lidt støj som muligt – og Geodan er ingen undtagelse. Faktisk er Geodan en af markedets mest støjsvage varmepumper. Derudover er anlægget udstyret med en “Stille”-tilstand, som gør, at den kan arbejde endnu mere støjsvagt om natten, mens du sover uforstyrret.

Geodan jordvarme er perfekt til små rum

Perfekt til montering i små rum

Geodan er et af de laveste anlæg på markedet og måler kun 175 cm i højden. Det betyder, at anlægget er nemt at montere, selv i små rum som fx en trang kælder med lavthængende loft. Dertil kommer, at Geodan er opbygget i moduler, hvilket gør processen betydeligt nemmere ved nyinstallation, såvel som udskiftning af enkeltdele.

Separate opvarmningszoner

Geodan kan indstilles til at opdele boligen i to separate opvarmningszoner, som kan styres individuelt i forhold til varmeregulering. Det betyder, at du kan vælge at have separat opvarmning af fx dit anneks eller din garage.

2 varmezoner med en Mitsubishi varmepumpe
Smartgrid til Geodan

Melcloud

Er din Geodan udstyret med MELCloud WIFI-kontrol, kan du med den tilhørende app nemt styre din varmepumpe i realtid, uanset om du er ude eller hjemme. Du kan også se lokalt vejr på installationsstedet og få adgang til brugersupport.

Rumsensorer

Geodan kan udbygges med trådløse rumsensorer, så man nemt kan justere temperaturen for at opnå den bedste komfort. Rumsensorerne måler og vurderer rummets opvarmningsbehov og bruger intern varmeenergi fra fx sollys og madlavning til at reducere omkostningerne. Skal du på ferie, kan du blot trykke på kuffert-ikonet, og indstillingerne justeres derefter automatisk til lavere energiforbrug, mens du er væk.

Reducer elomkostningerne med smartgrid

På visse tidspunkter af dagen er elektricitet billigere, fordi det – som så meget andet – styres af udbud og efterspørgsel. Derfor er Geodan-anlægget også forberedt til Smartgrid, som er en funktion, der kan spare dig penge, fordi du kan holde øje med – og styre – din efterspørgsel i forhold til udbuddet. Kontakt dit elselskab for mere information.

Gratis uforpligtende tilbud!

Giv os gerne et kald på tlf.nr. 70 26 70 16 eller klik på knappen nedenfor, og vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Ja tak, jeg vil gerne have et uforpligtende tilbud