Den nye Ecodan CO2 fra Mitsubishi

Ecodan CO2 fra Mitsubishi Electric bruger det naturlige kølemiddel CO2 og er derfor et energieffektivt alternativ til traditionel opvarmning med lave opvarmningsomkostninger – samtidig med, at det er en miljøvenlig ’grøn varmepumpe’. Denne luft-vand-varmepumpe er en ideel løsning til nybyggede huse, og hvis man har et stort behov for varmt vand. Det er en utroligt støjsvag luft-vand varmepumpe, der tilmed kan styres trådløst via WiFi.

Model-klassifikation:

Udedel: QUHZ-W40VA
Indedel: EHPT20Q-VM2EA

Download brochure:

Gratis uforpligtende tilbud!

Giv os gerne et kald på tlf.nr. 70 26 70 16 eller klik på knappen nedenfor, og vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Ja tak, jeg vil gerne have et uforpligtende tilbud

Fordele ved Ecodan CO2:

  • CO2 som kølemiddel
  • Støjsvag
  • Stor produktion af varmt vand
  • Oplagt til nybyggede huse
  • Lav vægt
  • MELCloud WiFi-kommunikation
  • Høj effektivitet ift. vandopvarmning
  • Intet lagret ferskvand, derfor ingen risiko for legionella
  • Indbygget energiovervågning som standard

Ny energieffektiv og miljøvenlig teknologi i luft til vand-varmepumper

For at bidrage til at reducere emissioner, som påvirker drivhuseffekten, har Mitsubishi Electric udviklet en serie af luft-vand-varmepumper, der anvender C02 som kølemiddel. Ecodan CO2-vand-varmepumper er den miljøvenlige løsning til fremtidens nybyggede boliger. Den er optimeret til at imødekomme hjemmets komplette behov for opvarmning og varmt vand – og så er den tilmed nem at installere, bruge og vedligeholde.

Energilagringsfunktion i Ecodan CO2

Energilagringsfunktion i Ecodan CO2

Ecodan CO2s udedel er tilsluttet cylindertanken med et VVS-anlæg. Det betyder, at vandet passerer gennem varmeveksleren, hvor det opvarmes direkte, inden det sendes ud i hanen til brug for varmt vand. Energilagringsfunktionen i Ecodan CO2 giver større fleksibilitet og øget effektivitet for forskellige typer boliger.

Varmepumpen helt uden miljøpåvirkning

GWP-værdien (Global Warming Potential) for et kølemiddel beskriver, hvor stor en skadelig miljøpåvirkning det pågældende kølemiddel har på den globale opvarmning over en periode på 100 år – og her ligger Ecodan CO2 helt i top med en GWP-værdi på 1. Det betyder, at der her er tale om et produkt helt uden miljøpåvirkning.

GWP-værdi i Ecodan CO2 - Dansk Varme
Støjpåvirkning, Ecodan Co2 - Dansk Varme

Den skal mærkes, ikke høres

Ecodan CO2 kan fungere med ekstremt lave støjniveauer i alle driftsformer og ved alle udetemperaturer, idet den har et lydtrykniveau på kun 43 dBA ved 1 meters afstand. Blandt andet betyder det, at der er stor installationsfleksibilitet, så installatøren nemt kan vælge det bedste sted til varmepumpen uden at forstyrre naboerne.

Masser af varmt vand

Ecodan CO2s udedel kan levere op til 70 ° C varmt vand til 200 liters tanken. Derudover kan frisk vand opvarmes direkte til 65 ° C via Mitsubishi Electrics unikke pladevarmeveksler. Det betyder en varmt vands-mængde svarende til ca. 400 liter, perfekt til dem med stort behov for varmt vand.

Oplagt til nybyggeri

I moderne huse stilles der høje krav til miljø, energivenlighed og støjbegrænsning. Samtidig er behovet for varmt vand konstant. Derfor er Ecodan CO2 den perfekte løsning, når der bygges nye huse i dag.

Mitsubishi Melcloud

Trådløs komfort

Ecodan CO2 kan udstyres med såvel trådløse rumsensorer som styring via WiFi. En trådløs rumføler betyder, at du kan justere varmen fra sofaen til den ønskede temperatur for den bedste komfort. Hvis du skal på ferie, skal du blot trykke på knappen med kuffert-ikonet, og så justeres indstillingerne automatisk til at give maksimal energibesparelse. Og mens du sidder på stranden i liggestolen, kan du stadig overvåge og styre din opvarmning ved hjælp af Mitsubishi Electrics nyeste app; MELCloud.

Gratis uforpligtende tilbud!

Giv os gerne et kald på tlf.nr. 70 26 70 16 eller klik på knappen nedenfor, og vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Ja tak, jeg vil gerne have et uforpligtende tilbud