Aquarea T-Cap Super Quiet – revolutionerende stille luft til vand varmepumpe

Panasonic har netop lanceret en helt ny ’Super Quiet’-serie af luft til vand varmepumper i Aquarea T-CAP SQ-serien. Med en varmepumpe fra denne serie har du giver mulighed for en driftsikker og effektiv varmepumpe – også i bygninger, der står rigtig tæt på hinanden, og hvor støjniveauet er en stor bekymring. Dette kunne f.eks. være rækkehuse eller andre tætte bebyggelser.

Aquarea T-Cap Super Quiet

 

  • Super Quiet – lydniveau så lavt som 50 dB(A)
  • To lydindstillinger – normal og hviske
  • Energieffektivt COP-niveau på 5,03
  • Passer til familieboliger og rækkehuse
  • Drift med udetemperatur ned til -28 grader

 

Med denne varmepumpe introduceres en ny lydindstilling – denne pumpe kan nemlig hviske. I hviske-modus går lydniveauet så langt ned som til 50 dB(A). Men selv under drift af 9kW T-CAP SQ får du et lydniveau på 61dB (A) i normalmodus. Denne markante lydreduktion i forhold til de traditionelle pumper, opnås med lydabsorberende materialer. Du kender sikkert disse materialer fra biler og computersystemer. Panasonics vifte med tre blade bidrager herudover også til, at modellen er unaturligt stille under drift.

Disse modeller er helt ideelle til boliger, der står tæt sammen!

De nye enheder passer rigtig godt til at erstatte gamle oliefyr og kan levere en vandtemperatur op til 60 grader. På grund af designet af kølekredsen leverer modellerne varmen eksklusivt gennem varmepumpens processor. T-CAP-serien leverer fuld kapacitet ned til -20 grader, uden fald i ydelsen.

T-CAP SQ er en del af Aqurea H-serien og er tilgængelig i 9kW, 12kW og 16kW (3-faser). Disse modeller er højeffektive med COP op til 5,03* (A7/W35). Enhederne kan administreres via en ny kontroller til H-serien. Når varmepumpen er i drift, er det muligt at aflæse, hvor effektivt systemet er i realtid, og man kan administrere varme og køling. T-CAP SQ kan også kobles til Panasonic Smart Cloud, som giver mulighed for styre den via nettet, uanset hvor du befinder dig

  1. Panasonic Luft Vand Varmepumpe Tcap9 Super Quiet
  2. Panasonic Luft Vand Varmepumpe Tcap12 Super Quiet
  3. Panasonic  Luft Vand Varmepumpe Tcap12 Super Quiet

Alle ovennævnte modeller har Aquarea All In One beholder Generation H, der er en af de bedste på markedet.

Køb varmepumpen nu på webshoppen

Skriv en besked